Wat kun je van mij verwachten?

Mijn doel is om zoveel mogelijk kindjes en ouders aan rustige nachten te helpen. Wanneer we hebben besproken welk consult bij je past ontvang je van mij een schriftelijk intake formulier. (niet bij het whatsapp en telefonisch consult). Hierin staan vragen over het slapen, de voeding, het dagritme, de bevalling, of er nog meer onrust speelt.

Ook vraag ik je om van een aantal dagen een daglog bij te houden. Dit alles bij elkaar geeft mij inzicht in wat er allemaal speelt en hoe ik jullie kan helpen. Wanneer ik deze intake ingevuld heb ontvangen bespreken we deze nog even telefonisch zodat alles duidelijk is.

Aan de hand van alle gegevens ga ik een uitgebreide analyse maken en maak ik een op maat gemaakt slaapplan. Daarbij ontvang je ook uitgewerkte voorbeeld dagritmes en factsheets met extra informatie. Nadat je dit plan hebt ontvangen hebben we weer contact om het door te spreken en eventuele vragen nog te bespreken. Met het plan kan je zelf aan de slag! Het voordeel van dit alles schriftelijk ontvangen is dat je het er altijd weer bij kan pakken en je dus niet steeds opnieuw een slaapcoach om hulp hoeft te vragen.

Vraag je je af welk consult je nodig hebt?

Neem dan vrijblijvend contact met me op en dan overleggen we even.